Görüntülü Kapı Telefonlarında Dev Kampanya

05/06/2018

Görüntülü Kapi Telefonlarinda Dev Kampanya

Üstün kalitesi ve hizmetiyle adindan söz ettiren Commax yeni kampanyasini yayinladi.5 yil boyunca kalite rekabetinde 50 en iyi firma arasina girmis olan Commax Site ve Apartmanlara özel kampanyali fiyatiyla  yeni sezona hizli ve iddaali bir giris yapti.


Ürünlerimizle ilgili olarak,

Güney kore menseeli olup 1. Sinif ürünlerdir. Kullanim ömrü minimum 10 yildir. Daire içi monitörler FULL-Led ekrana sahiptir, Dis ana kapi zil panosu alüminyumdan mamul ve sik tasarimlidir. Görüntü kaliteleri yüksektir. Gelen kisiyi rahatça taniyabilirsiniz. Sistem sadece var olmasini degil, asil islevini saglar ve sizi güvende kilar.

Ürünlerimiz, Commax’in klasik serileri olup yillarca sorunsuz kullanacaginiz ürünlerdir.

 

Commax Hakkinda,

 

COMMAX 120 ülkede lider markalardan biri olarak taninir.

 

COMMAX kendisini tam müsteri memnuniyetine adamistir. Her ülkede müsterilerin ilk seçenegi olmamiz, üstün tasarimli ürünlerimiz ve ileri teknolojik çözümleri elde ettigimiz çesitli sertifikalarla sunmamizin sonucudur.

 

COMMAX 1 Nisan 1968’de ‘JoonAng Electronics Co’ adiyla Kore elektronik endüstrisi henüz emekleme asamasindayken kurulmustur. En bastan görüsünü belirleyerek dünyanin zirvesine gözünü dikerek lider sirketleri hedeflemis ve uluslararasi piyasalarda boy göstererek ilk Kore Kapi Telefonunu ihracatçisi firma olmustur.

 

Dünyada Görüntülü Kapi Telefonu UL ve TUV sertifikalari almis olan ilk firma oldugumuz ve aldigimiz çesitli ödüllerin ilk günlerinden, onlarca yildir bu özelligini coskuyla sürdürmüs olup, teknolojimiz günümüzde dünya çapinda bilinir olmustur. Bugün ‘COMMAX’ 115 ülkede markasi tescilli olup, 120 ülkeye ihracat yapmaktadir.

 

Ilave olarak, sirket ardi ardina 5 yil boyunca (1999’dan 2003’e kadar) kalite rekabetinde 50 en iyi firma arasina girme basarisini göstermistir; bu basarisiyla çok güçlü teknolojik kökenini kullanarak iletisim endüstrisi alaninda lider sirket olma pozisyonunu resmen tasdik ettirmistir. 1999’den beri, sirket ismi sirket imajini entegre etmek amaciyla ‘COMMAX Ltd.’ olarak degistirilmistir. Buna ilaveten, bu entegrasyonun kaniti olarak ve yönetimde seffaflik adina, sirket Ocak 2000’de KOSDAQ’a  kaydolmustur.

 

Günümüze kadar görsel iletisim endüstrisinde küresel marka olma vizyonunu elde etmek için, durmaksizin ‘müsteri her zaman haklidir’ politikasini uygulamakla birlikte, çalisanlarina, hissedarlarina ve bagli sirketlerine yüksek sorumluluklar duyan ve bunu gelistirmeye çalisan sirket konumuna gelmisizdir.   

 

 

© Tüm Hakları Saklıdır | Ana Sayfa | İletişim